Referenser

studioava ”Sedan vi bytte till Nordenhem är det ordning och reda på våra räkenskaper och jag har fått mer tid till att fokusera på att utveckla vår verksamhet”
– Nina Sköld Axelsson, VD, Studio Ava
   
   
swing ”Efter bytet till Nordenhem Redovisning är jag mycket nöjd, en nära kontakt med goda råd för mitt och bolagets bästa”
– Tommy Swing, VD, Swing Media AB
   
   
snacka ”Jag är mycket nöjd över vårt samarbete med Nordenhem Redovisning. Snacka snyggt värdesätter personlig service, snabb respons och ekonomiska lösningar som ökar lönsamheten. Nordenhem Redovisning motsvarar det vi värdesätter på ett mycket bra sätt”
– Gustav Eksvärd, Vice VD, Snacka Snyggt AB
   
   
CM ”Nordenhem Redovisning har skött vår bokföring och lönehantering sedan 2008 på ett utmärkt sätt. De levererar en effektiv och snabb service med hög kvalitet och ett trevligt bemötande”
– Krusbeth Kristensson, C&M project i Stockholm AB
   
   
CM ”Vi har valt att jobba med Nordenhem Redovisning för att det skapar en enorm trygghet och effektivitet i våra verksamheter: Snabb och perfekt service, alltid uppdaterade om t.ex. nya skattemässiga regler eller i redovisningsfrågor i allmänhet samt en mycket bra affärskänsla. Grundarna i Nordenhem vet hur operativ verksamhet fungerar. Vi har också fått hjälp kring avtalsfrågor. Icke att förglömma är de mycket trevliga medarbetarna vars glada sinne alltid smittar av sig”
– Pingis Hadenius och Isabella Löwengrip,
Löwengrip Care Color AB
   
   
CT logga ”Via en skärpt väninna, Pingis Hadenius, fick jag kontakt med Emma och Johan på Nordenhem Redovisning,
då mitt företag var mer eller mindre, som ett råttbo, trots bokföringsbyrå. Nu är råttboet utrensat och digitaliserat, allt är på plats, vilket känns extremt bra. Nu slipper jag själv sitta med admin 6 timmar om dagen, vilket innebär att jag får tid till att göra det jag ska och är utbildad till, nämligen att skapa och designa”
– Camilla Thulin,
Camilla Thulin Design AB